SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

Empreses col·laboradores on realitzar pràctiques

Linkia FP col·labora amb el món empresarial amb un objectiu clar: afavorir el foment de l’ocupabilitat i la manera de trobar noves fórmules de cooperació que contribueixin al creixement professional dels alumnes, i que, al seu torn, ells mateixos facin augmentar la competitivitat de les pròpies empreses col·laboradores, incorporant nous professionals altament qualificats/des, motivats/des per diversificar la seva experiència formativa i que, a més, en tinguin una actitud oberta i responsable.

És per això que al nostre centre de formació professional a distància, comptem amb múltiples empreses col·laboradores que ens permeten saber quines són les necessitats de cada sector i què s’espera dels futurs professionals. Què volem aconseguir amb això? Que els/les nostres alumnes tinguin l’oportunitat de realitzar un període de pràctiques en empreses líder del sector perquè vegin de primera mà com es treballa a les diferents empreses, amb l’objectiu de formar-los i preparar-los professionalment per quan arribi el moment de sortir al mercat laboral.

Actualment, les diferents empreses estan començant a optar pels estudiants que obtenen una titulació corresponent a una fp, ja que estan observant que en un període de temps més reduït, estan rebent els coneixements precisos, tant teòrics com pràctics, que calen en aquests moments respecte a la demanda laboral. Per aquesta raó, a Linkia FP considerem que aquesta fase de pràctiques en empreses és essencial per a l’experiència de l’alumne, ja que tindrà l’oportunitat d’aplicar les qüestions apreses durant el marc teòric del curs a unes activitats més completes.

Si vols obtenir més informació sobre aquesta fase acadèmica, pots contactar amb el Departament d’Empresa a l’adreça de correu electrònic empleoypracticas@linkiafp.com

Si vols ser una empresa col·laboradora, fes clic aquí per deixar les teves dades.

TANCAROBRIRdropdown