SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

Màster d’FP en Intel·ligència Artificial i Big Data a Madrid

Màster d’FP en Intel·ligència Artificial i Big Data a Madrid

Informació sobre estudiar un Màster d’FP en Intel·ligència Artificial i Big Data

Assignatures del Màster d’FP d’Intel·ligència Artificial i Big Data

El Màster d’FP en Intel·ligència Artificial i Big Data és un curs d’especialització dissenyat amb l’objectiu de proporcionar un coneixement profund i pràctic de les tecnologies d’intel·ligència artificial i big data actuals. Durant el curs acadèmic, els nostres estudiants aprendran les qüestions essencials sobre algoritmes daprenentatge automàtic, processament de llenguatge natural, xarxes neuronals, anàlisi de dades i molt més.

A Linkia FP comptem amb professionals del sector de la intel·ligència artificial i big data, els quals estan dedicats a ajudar-te a adquirir les habilitats pràctiques i aplicables necessàries. A més, tindràs accés a una àmplia varietat d’eines i recursos per desenvolupar-ne la capacitat, amb la finalitat de treballar en problemes complexos de dades i analítica.

 

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
MODELS D'INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL
M02
SISTEMES D'APRENENTATGE AUTOMÀTIC
M03
PROGRAMACIÓ D'INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL
M04
SISTEMES DE BIG DATA
M05
BIG DATA APLICAT
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
 • Estar en possessió del títol de tècnic superior d’algun dels següents cicles formatius de grau superior:

  • Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa
  • Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma
  • Desenvolupament d’Aplicacions Web
  • Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics
  • Mecatrònica industrial
  • Automatització i Robòtica Industrial
  • Desenvolupador/a d’Intel·ligència Artificial i Big Data
  • Programador/a de sistemes experts
  • Expert/a en Intel·ligència Artificial i Big Data
  • Analista de dades

FP PRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  600 hores

 • Modalitat:

  Presencial

MATRICULA'T JA
 • T'agradaria ser un especialista en Intel·ligència i Big Data i vols dedicar-t'hi?

  A Linkia FP pots aconseguir-ho gràcies al nostre Màster de FP en Intel·ligència Artificial i Big Data. Estudiar intel·ligència artificial i big data és una excel·lent opció per a aquelles persones interessades en l'anàlisi i el processament de grans quantitats d'informació. Aquestes disciplines permeten als professionals identificar patrons i tendències, fer prediccions i prendre decisions informades basades en dades. A més a més, la demanda d'experts en intel·ligència artificial i big data és alta en una àmplia varietat d'indústries. Els estudiants poden esperar adquirir habilitats pràctiques en l'ús d'eines i tècniques d'anàlisi de dades i algorismes d'aprenentatge automàtic, cosa que els permetrà resoldre problemes complexos i desenvolupar solucions innovadores.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Al Màster d'FP d'Intel·ligència artificial i Big Data, aprendràs sobre una àmplia varietat de temes relacionats amb aquestes disciplines. Això inclou laprenentatge automàtic, el processament del llenguatge natural, la mineria de dades, lanàlisi de xarxes, la visualització de dades i més. També adquiriràs habilitats pràctiques en l'ús d'eines i tècniques com Python, R, TensorFlow, Keras i altres programes populars. A través de tasques i projectes pràctics, tindreu l'oportunitat d'aplicar el que heu après per resoldre problemes complexos i desenvolupar solucions innovadores. En resum, el curs d'especialització en intel·ligència artificial i big data proporciona una formació rigorosa i completa per preparar-te per a una carrera emocionant al món de l'anàlisi i l'analítica de dades.

 • Com serà la teva formació d'Intel·ligència Artificial i Big Data?

  Al Màster d'FP d'Intel·ligència Artificial i Big Data podràs fer les classes a través del nostre centre presencial de Linkia FP Madrid, on aprendràs tècniques i eines per analitzar grans conjunts de dades, identificar patrons i tendències i utilitzar aquesta informació per prendre decisions informades. Un curs despecialització que et proporcionarà una base sòlida per a una carrera professional en un camp de ràpid creixement i alta demanda.

 • On la realitzaràs?

  Al nostre centre presencial de Linkia FP Madrid us oferim un curs d'especialització en intel·ligència artificial i big data amb instal·lacions innovadores que us permetran aprendre d'una manera dinàmica i pràctica. El nostre Màster de FP inclou accés a tecnologies de darrera generació i experts en el camp de la intel·ligència artificial i big data, que et proporcionaran una formació rigorosa i completa.

 • Qui estarà amb tu?

  Al nostre curs d'especialització en intel·ligència artificial i big data, comptem amb un equip d'experts altament capacitats que us acompanyaran durant tot el procés d'aprenentatge. Els nostres instructors tenen una àmplia experiència en el camp de la intel·ligència artificial i big data i estan compromesos a ajudar-te a assolir els seus objectius acadèmics i professionals. A més, el nostre equip de suport estarà disponible per oferir assistència i orientació en qualsevol moment del curs acadèmic.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  Cada cop més estudiants estan veient la importància d'adquirir experiència pràctica al món professional abans d'obtenir el seu títol oficial. Al sector de la intel·ligència artificial i el big data, això és particularment crucial, ja que les empreses estan buscant constantment nous talents i habilitats especialitzades. Podràs treballar en projectes emocionants, col·laborar amb equips multidisciplinaris i, a més, aprendre dels professionals al camp.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Estudiar una titulació 100% oficial en intel·ligència artificial i big data et proporcionarà les habilitats i coneixements necessaris per destacar al mercat laboral. A més, comptar amb una titulació oficial us obrirà les portes a una àmplia varietat d'oportunitats de treball i us permetrà accedir a salaris competitius.

 • Quin és el nivell dinserció laboral amb aquest Màster de FP?

  La intel·ligència artificial i el big data són dues de les àrees amb més demanda de professionals al mercat laboral actual. La digitalització creixent i l'augment de l'ús de dades a les empreses estan generant una gran quantitat d'oportunitats laborals en aquests camps. Els professionals formats en intel·ligència artificial i big data tenen una àmplia gamma d'opcions de treball a diferents sectors, com la tecnologia, la salut, les finances, el comerç electrònic, entre d'altres i, cada cop més, les empreses del sector estan buscant activament experts en aquestes àrees per millorar les operacions i prendre decisions més informades.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown