SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

Màster de FP Desenvolupament de Videojocs i Realitat Virtual a Madrid

Màster de FP Desenvolupament de Videojocs i Realitat Virtual a Madrid

Informació sobre estudiar un Màster de FP en Desenvolupament de Videojocs i Realitat Virtual

Assignatures del Màster d’FP de Desenvolupament de Videojocs i Realitat Virtual

El Màster d’FP en Desenvolupament de Videojocs i Realitat Virtual és un curs d’especialització dissenyat per a aquell alumnat interessat a desenvolupar habilitats i coneixements pràctics en aquestes àrees d’avantguarda.

Durant el curs acadèmic, els estudiants aprendran a dissenyar i desenvolupar videojocs, així com a crear experiències de realitat virtual immersives. A més, també adquiriran habilitats en programació, disseny de personatges i entorns, animació i so. El Màster d’FP en Desenvolupament de Videojocs i Realitat Virtual és una especialització acadèmica que se centrarà en l’aplicació pràctica d’aquestes habilitats al món real.

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
PROGRAMACIÓ I MOTORS DE VIDEOJOCS
M02
DISSENY GRÀFIC 2D I 3D. 505. PROGRAMACIÓ EN XARXA I INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL
M03
REALITAT VIRTUAL I REALITAT AUGMENTADA
M04
DISSENY, GESTIÓ, PUBLICACIÓ I PRODUCCIÓ
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
 • Estar en possessió del títol de tècnic superior d’algun dels cicles formatius de grau superior següents:

  • Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa
  • Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma
  • Desenvolupament d’Aplicacions Web
  • Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius
  • Desenvolupador/a de videojocs
  • Responsable de proves de videojocs
  • Responsable del procés de creació de videojocs
  • Dissenyador/a gràfic/a 2D i 3D de videojocs
  • Desenvolupador d’aplicacions de realitat virtual, augmentada i mixta

FP PRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  600 hores

 • Modalitat:

  Presencial

MATRICULA'T JA
 • T'apassiona el món dels Videojocs i Realitat Virtual i vols dedicar-t'hi?

  A Linkia FP tenim el curs perfecte per a tu! Al nostre centre de Linkia FP Madrid oferim un curs d'especialització en desenvolupament de videojocs i realitat virtual, dissenyat per a aquells que volen submergir-se al món dels jocs i la tecnologia d'avantguarda. El nostre curs d'especialització està dissenyat per a estudiants amb experiència en programació, disseny gràfic, animació o passió pels videojocs. Comptem amb instructors altament capacitats que us guiaran a través de cada etapa del procés de desenvolupament del joc, brindant-vos una educació pràctica i d'alta qualitat.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Durant aquest curs de desenvolupament de videojocs i realitat virtual, aprendràs a crear i desenvolupar videojocs utilitzant les darreres eines i tecnologies de realitat virtual. Treballarem en equips per desenvolupar conceptes, dissenyar personatges i escenaris, crear gràfics i programar jocs. A més, tindreu l'oportunitat d'experimentar amb diferents plataformes de realitat virtual i aprendre a crear experiències immersives per al jugador.

 • Com serà la teva formació de Videojocs i Realitat Virtual?

  La teva formació en desenvolupament de videojocs i realitat virtual serà intensiva i pràctica. Al llarg del programa, aprendràs a crear i desenvolupar videojocs utilitzant les darreres eines i tecnologies de realitat virtual. Treballaràs en equips per desenvolupar conceptes, dissenyar personatges i escenaris, crear gràfics i programar jocs. A més, tindreu l'oportunitat d'experimentar amb diferents plataformes de realitat virtual i aprendreu a crear experiències immersives per al jugador. Els instructors altament capacitats us guiaran a través de cada etapa del procés de desenvolupament del joc, brindant una educació pràctica i d'alta qualitat.

 • On la realitzaràs?

  Al nostre centre de Linkia FP Madrid comptem amb unes instal·lacions innovadores, on a través de les classes tindràs l'oportunitat de desenvolupar habilitats pràctiques i coneixements en la creació de videojocs utilitzant l'última tecnologia de realitat virtual. Treballaràs en equip per desenvolupar conceptes, dissenyar personatges i escenaris, crear gràfics i programar jocs. A més, exploraràs diferents plataformes de realitat virtual per crear experiències immersives per al jugador.

 • Qui estarà amb tu?

  Al nostre centre de formació de Linkia FP Madrid estem compromesos a brindar als nostres estudiants la millor educació possible. Per això, comptem amb un equip de professors i experts altament capacitats i experimentats al camp dels videojocs i la realitat virtual, on al llarg del teu curs d'especialització, tindràs accés a la seva experiència i coneixements, i et permetrà desenvolupar habilitats pràctiques i coneixements en la creació de videojocs i la tecnologia de realitat virtual.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  Al nostre centre de formació entenem la importància de la inserció laboral dels nostres estudiants després de finalitzar el curs d'especialització en videojocs i realitat virtual. Per això, el nostre màster de fp està dissenyat per proporcionar habilitats pràctiques i coneixements específics que són altament valorats pels ocupadors del sector. El nostre objectiu, al final, és ajudar els estudiants a assolir els seus objectius professionals ia aconseguir una carrera reeixida a la indústria dels videojocs i la realitat virtual.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Quan completis el nostre curs d'especialització en videojocs i realitat virtual, obtindràs un títol 100% oficial especialitzat en videojocs i realitat virtual.field-sec Aquest títol és reconegut a nivell nacional i internacional i us proporcionarà les habilitats i el coneixement necessaris per tenir èxit en l'emocionant camp dels videojocs i la realitat virtual. A més, amb aquest títol podràs continuar els teus estudis en el futur o buscar oportunitats laborals a la indústria dels videojocs i la realitat virtual a qualsevol lloc del món

 • Quin és el nivell dinserció laboral amb aquest Màster de FP?

  El nivell d'inserció laboral a la indústria dels videojocs i la realitat virtual és molt alt i s'espera que continuï creixent els propers anys. La indústria dels videojocs i la realitat virtual és una de les més dinàmiques i en constant evolució, cosa que significa que hi ha una gran demanda de professionals altament capacitats i talentosos. A més, l'interès creixent en la realitat virtual i els videojocs ha portat a l'aparició de noves empreses i oportunitats d'ocupació a tot el món. Des de petites startups fins a grans empreses establertes, la demanda de professionals dels videojocs i la realitat virtual continua sent alta i s'espera que continuï en el futur.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown