Centre oficial d'FP

Institut Roger de Llúria

Logo del centro

Formacion Profesional de Instituto Roger de Llúria

Al 2019 es compliran 40 anys de la creació de l'Institut de FP Sanitària Roger de Llúria. Un centre de referència en l'àmbit de la salut, amb un alt percentatge d'inserció laboral. La majoria dels seus alumnes estan treballant en hospitals, clíniques, consultoris, laboratoris i altres centres sanitaris, o bé continuen els seus estudis a la universitat.
Els docents són professionals del sector sanitari, amb una trajectòria consolidada, que aporten una visió innovadora i actual.
 
Els estudis que s'imparteixen són cicles formatius de grau superior: Dietètica (únics estudis a tot Espanya que ofereixen una visió integradora i ecològica), Laboratori Clínic i Biomèdic i Imatge per al Diagnòstic i Medicina nuclear; així com el cicle de grau mitjà d'Auxiliar de cures d'infermeria. Es complementen amb cursos de Formació Continuada de qualitat.
 
A través d'Linkia FP l'Institut de FP Sanitària Roger Llúria s'imparteix en modalitat online dos dels cicles: el Cicle Formatiu de Grau Superior en Dietètica i el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Cures Auxiliars d'Infermeria.

Institut de FP Sanitària Roger de Llúria
93 217 10 46
C/Mare de Déu del Coll, 40 08023 Barcelona

Cicles formatius a distància en

Escull el cicle que millor s'adapti a tu
àrea professional
Continuïtat universitària
Doble titulació

Sense resultats

Cicles formatius presencials a Institut de FP Sanitària Roger de Llúria

Cicles Formatius de Grau Mitjà:

CFGM Cures auxiliars d’infermeria

Cicles Formatius de Grau Superior:

CFGS Dietètica amb enfocament ecològic

CFGS Laboratori de Diagnòstic Clínic

CFGS Imatge per al diagnòstic