Formació professional a distància oficial

Sorprenentment propera
¡MATRICULA'T JA!

Últim dia per matricular-te!

No et quedis sense la teva plaça i no esperis a febrer!

On vols examinar-te?

Podràs examinar-te a Barcelona, Bilbao, Granada, Girona, La Coruña, Lleida, Madrid, Oviedo, Palma de Mallorca, Sevilla, Tarragona o València.

NOU: GRAU SUPERIOR HIGIENE BUCODENTAL

25% Dte. a la teva matricula!
MATRICULA OBERTA!

Vols estudiar un cicle de formació professional a distància?

Cicles formatius a distància destacats

Titulacions homologades de formació professional a distància destacades.

Últimes novetats al nostre bloc de fp online

Segueix totes les nostres novetats sobre formació professional en línia a distància des del

PER QUÈ LINKIA FP?

Xarxa de Centres Adscrits de Formació Professional

Fruit d’anys d’experiència impartint cicles formatius, la xarxa de centres adscrits de Formació Professional de Linkia FP aporten el professorat, el coneixement i metodologies innovadores que ens permeten oferir una FP a distància de qualitat.

Tecnologies d’Aprenentatge Innovadores

L’experiència educativa dels cicles formatius a distància que t’ofereix LINKIA FP integra les últimes tecnologies d’aprenentatge mitjançant classes online en directe i en diferit, activitats col·laboratives en vídeo i un campus en línia intuïtiu i que facilita l’adquisició de coneixements per estudiar FP a distància.

Pràctiques en Empreses Líders en el Sector

L’ocupabilitat dels nostres estudiants de FP a distància és la base de la nostra missió i per això comptem amb empreses líders en el seu sector i en tot el territori nacional que faciliten la pràctica professional i preparen als nostres alumnes de cicles formatius a distància tant per a la incorporació al món laboral com per al seu desenvolupament professional al llarg de la vida.

  Serveis d’Orientació Pedagògica, Informàtica i d’Idiomes

Els serveis d’Orientació Pedagògica, Informàtica i d’Idiomes de LINKIA FP acompanyen i guien als nostres alumnes de cicles formatius perquè l’experiència d’estudiar a distància sigui el més efectiva possible.

Acords amb reconegudes universitats a distància

Alguns cicles formatius de grau superior tenen correspondència amb altres cicles de formació professional de la mateixa família. Això permet als nostres alumnes de FP a distància obtenir una doble titulació en només un any.

Col·laboració amb centres de reforç acadèmic

LINKIA FP té acords amb universitats de formació a distància com la UNIR o la MARCONI International University que permeten als nostres alumnes d’FP en línia continuar els seus estudis per a l’obtenció de Graus universitaris i Màsters.

Certificacions oficials i cursos especialitzats

LINKIA FP té acords amb centres de reforç acadèmic-presencial que ofereix als nostres alumnes d’FP a distància un model de suport a la docència mitjançant un tutor presencial. Per completar el teu desenvolupament professional, LINKIA FP posa a disposició dels alumnes d’FP en línia certificacions oficials de prestigi en el sector professional com són les que expedeix Microsoft o Amadeus, entre d’altres, i altres cursos d’especialització en línia.

Beques Erasmus Plus

La internacionalització és un objectiu important per a una carrera professional competitiva i des de LINKIA FP fomentem la mobilitat Erasmus perquè alumnes de cicles formatius a distància no es perdin aquesta oportunitat.