SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Assistència a la Direcció a distància

FP Oficial d’Administració i Gestió d’Empreses a Distància

Título Oficial

Técnico en Asistencia a la Dirección

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Online
Próximo Inicio
Febrer 2023

Informació sobre estudiar una FP Superior a Administració i Gestió d’Empreses

Assignatures del Grau Superior en Assistència a la Direcció

El cicle formatiu de Grau Superior en Assistència a la Direcció és una titulació autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, vàlida a tot el territori nacional.

Assistència a la direcció oficial i homologat substitueix l’antiga FP de secretariat.

El cicle formatiu d’assistència a la direcció et capacita per organitzar, gestionar, elaborar i transmetre la informació procedent o amb destinació als òrgans executius, professionals i de gestió en llengua pròpia i/o estrangera i, també, et capacitarà per organitzar agendes i esdeveniments, entre d’altres tasques. Cursant aquest cicle formatiu podràs obtenir el títol com a Tècnic Superior en Assistència a la Direcció.

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
COMUNICACIÓ I ATENCIÓ AL CLIENT
132
M02
GESTIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ JURÍDICA I EMPRESARIAL
99
M03
PROCÉS INTEGRAL DE L'ACTIVITAT COMERCIAL
198
M04
RECURSOS HUMANS I RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA
66
M05
OFIMÀTICA I PROCÉS DE LA INFORMACIÓ
132
M06
ANGLÈS
132
M07
SEGONA LLENGUA ESTRANGERA: FRANCÈS
132
M08
PROTOCOL EMPRESARIAL
99
M09
ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS EMPRESARIALS
165
M10
GESTIÓ AVANÇADA DE LA INFORMACIÓ
99
M11
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL (FOL)
66
M12
PROJECTE D'ASSISTÈNCIA A LA DIRECCIÓ
264
M13
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL (FCT)
416
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Secretari/ària de direcció
  • Assistents de despatxos i oficines
  • Assistent a diferents departaments: jurídics, RRHH, qualitat, altres
  • Administratius en organismes públic

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Febrer de 2023

 • Duració:

  1584h. Lectives - 416 FCT

 • Modalitat:

  A distància

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA

Opinions sobre la FP d'assistència a la direcció

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

El títol d'assistència a la direcció

També et pot interessar

 • Voleu treballar juntament amb els directius de les empreses gestionant i organitzant les tasques d'administració?

  A Linkia FP et brindem l'experiència acadèmica que necessites per connectar-te amb el món professional del moment. Podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic en Assistència a la Direcció i la teva incorporació al món laboral estarà més a prop que mai. Som una institució de formació professional que té com a missió dotar els alumnes d'una educació integral, potenciant l'aprenentatge col·laboratiu i competencial en un entorn actual i innovador. El nostre projecte se centra en la qualitat de l'aprenentatge i la calidesa i proximitat del nostre equip, amb l'objectiu que afrontis amb garanties el teu futur professional.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  En el nostre Grau Superior en Assistència a la Direcció a distància compta amb un programa d'aprenentatge que us permetrà gaudir de la flexibilitat d'unes classes en línia amb la compaginació de la vostra vida laboral i personal.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Aprendràs qüestions sobre comunicació i atenció al client, gestió de la documentació jurídica i empresarial, el procés integral de l'activitat comercial, els recursos humans i la responsabilitat social corporativa i aspectes relacionats amb l'ofimàtica i el procés de la informació, el protocol empresarial, l’organització d’esdeveniments i molt més.

 • Com serà la teva formació d'Assistència a la Direcció?

  L'avantatge d'estudiar Assistència a la Direcció a distància és que podràs compaginar els estudis amb les activitats laborals i/o personals gràcies a les classes que realitzem tant en directe com en diferit. Una vegada et matriculis, et proporcionarem els materials corresponents al teu Cicle Formatiu perquè puguis seguir la metodologia de les classes i, alhora, les activitats i lliuraments de l'avaluació contínua.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP disposem d'un campus virtual on podràs connectar-te des de qualsevol lloc amb accés a internet. No obstant, els exàmens i la formació en centres de treball (FCT) requeriran de la teva presencialitat perquè puguis completar la teva experiència acadèmica amb nosaltres.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre l'assistència a la direcció i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Tindràs un professorat qualificat que t'acompanyarà durant tot el teu procés educatiu. Podràs comunicar-te amb ells a través dels nostres canals i, a més, podràs comptar amb el nostre Servei d'Atenció a l'Alumnat i Assessorament Pedagògic que estarà a la teva disposició sempre que ho necessitis.

 • Quan faràs aquest Cicle d'Assistència a la Direcció?

  Els Cicles Formatius es distribueixen en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Podràs fer les teves classes quan sigui més còmode per a tu, sempre que tinguis en compte quin és el calendari de lliuraments.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè els nostres alumnes puguin realitzar un període de pràctiques professionals i conèixer com es treballa en aquests moments al món laboral actual. Per tant, en finalitzar les classes, disposaràs d'una etapa de pràctiques en una empresa líder del sector per apropar-te el màxim possible a l'entorn laboral que ara mateix ens competeix i fer servir tots els coneixements obtinguts durant el curs acadèmic.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el Cicle Formatiu en Assistència a la Direcció, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot Espanya i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un alt desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats per a la inserció laboral al mercat.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  La granota d'administració i gestió d'empreses, segons dades recollides per Randstad, l'empresa de recursos humans número 1 a Espanya i al món, lidera les contractacions per a aquest tipus de formació. Per això, gràcies a la realització del Cicle Formatiu en Assistència a la Direcció, tindràs l'oportunitat d'incorporar-te al món laboral actual amb les màximes garanties d'ocupació, a causa de l'alta demanda de professionals que es necessiten a les diferents empreses del sector.

Softwares utilitzats al Cicle Superior Assistència a la Direcció

Els software utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Superior Assistència a la Direcció a distància són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més capdavanters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown