SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments a distància

FP Oficial d’Hostaleria i Turisme a Distància

Título Oficial

Técnico Superior en Agencias de Viajes y Gestión de Eventos

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Online
Próximo Inicio
Febrer 2023

Informació sobre estudiar una FP a Hostaleria i Turisme

Assignatures del grau superior d’agències de viatges i gestió d’esdeveniments

El cicle superior a Agències de Viatges i Gestió de Esdeveniments que ofereixLinkia FP és l’oportunitat perfecta per esdevenir un tècnic professional en una de les branques més importants del turisme. Programar, fer viatges i gestionar tota mena d’esdeveniments. Amb l’FP Agència de Viatges i Gestió d’Esdeveniments aprendràs i milloraràs les teves tècniques de venda a paquets turístics i organitzar esdeveniments per a tots els sectors.

Com a activitats principals té, vendre drets dús de serveis i productes turístics i de viatges, programar, organitzar, operar i controlar viatges combinats. Desenvolupar la gestió administrativa interna i externa derivada de les relacions econòmiques amb clients i proveïdors. Organitzar i controlar les unitats de producció o departaments específics d’agències de viatges. Organitzar, executar i controlar el desenvolupament d’accions comercials de l’agència de viatges a la unitat o departament de la seva responsabilitat.

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
ESTRUCTURA DEL MERCAT TURÍSTIC
99
M02
DESTINACIONS TURÍSTICS
132
M03
VENDA DE SERVEIS TURÍSTICS
165
M04
PROTOCOL I RELACIONS PUBLIQUES
99
M05
RECURSOS TURÍSTICS
132
M06
GESTIÓ DE PRODUCTES TURÍSTICS
66
M07
ADREÇA D'ENTITATS D'INTERMEDIACIÓ TURÍSTICA
132
M08
MÀRQUETING TURÍSTIC
99
M09
ANGLÈS
132
M10
SEGONA LLENGUA ESTRANGERA: FRANCÈS
132
M11
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL (FOL)
66
M12
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
66
M13
PROJECTE D'AGÈNCIES DE VIATGES I GESTIÓ D'ESDEVENIMENTS
297
M14
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL (FCT)
383
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Responsables de touroperadors
  • Responsables d’agències de viatges
  • Organitzador d’esdeveniments a agències de comunicació o freelance
  • Responsable de departaments de “booking” o reserva

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Febrer de 2023

 • Duració:

  1617h. Lectives - 383 FCT

 • Modalitat:

  A distància

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA

Opinions sobre la FP a Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

El títol d'agències de viatges i gestió d'esdeveniments

També et pot interessar

 • Vols encarregar-te d'organitzar tota mena d'esdeveniments per als diferents sectors?

  Linkia FP, pionera en la Formació Professional Oficial a distància, fa més de 50 anys que ofereix una educació íntegra i de qualitat entre els estudiants de fp. Amb nosaltres, podràs obtenir una titulació oficial de tècnic en agències de viatges i gestió d'esdeveniments i conèixer els aspectes relacionats amb el sector professional de l'actualitat. A Linkia FP ens centrem en la qualitat i en la calidesa del nostre alumnat perquè tots i cadascun afrontin amb garanties la seva incorporació al món laboral. Per això, potenciem l'ensenyament competencial i col·laboratiu en un marc digital on les tecnologies i la modalitat en línia fan de l'aprenentatge un estudi més còmode.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  No serà un problema. El grau superior en agències de viatges i gestió d'esdeveniments a distància compta amb un pla d'estudis que permet la flexibilitat de compaginar la teva etapa acadèmica amb les activitats laborals i personals del dia a dia.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Aprendràs conceptes sobre l'estructura del mercat turístic, les destinacions, la venda de serveis, el protocol i les relacions públiques, els recursos turístics i els aspectes relacionats amb la gestió de productes, la direcció d'entitats d'intermediació turística, el màrqueting, entre molts més.

 • Com serà la teva formació d'agències de viatges i gestió d'esdeveniments?

  Al Cicle d'Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments a distància podràs assistir a les classes en línia en directe o, si ho prefereixes, veure-les en diferit posteriorment. Un cop et matriculis al grau formatiu, el nostre equip et facilitarà els materials digitals perquè puguis seguir totes les classes, activitats i lliuraments del curs acadèmic.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP disposem d'un campus virtual amb la finalitat de poder organitzar la formació del centre i que els estudiants tinguin la facilitat de fer els lliuraments, visualitzar les classes i fer qualsevol tipus de consulta.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre les agències de viatges i gestió d'esdeveniments i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  A Linkia FP comptem amb un gran equip que guia els nostres estudiants durant tot el seu procés acadèmic. Tenim serveis d'orientació pedagògica, informàtica i d'idiomes per tal que se sentin acompanyats en tot moment i que visquin l'experiència d'estudiar una formació professional a distància de la manera més efectiva.

 • Quan fas aquest Cicle d'Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments?

  El cicle d'agències de viatges i gestió d'esdeveniments es divideix en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. L'alumnat podrà assistir a les classes en directe o veure-les quan consideri oportú, sempre que tingui en compte el calendari dactivitats i lliuraments.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP volem garantir la inserció laboral dels nostres estudiants en aquell àmbit que sempre han desitjat. Per això, el nostre centre de formació professional compta amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè tots i cadascun puguin realitzar el seu període de pràctiques professionals en empreses líder del sector.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el Cicle Formatiu en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el país i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un gran desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats dinserció laboral.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  El turisme al nostre país ha esdevingut un dels principals actors del comerç internacional. Per això, és important que hi hagi professionals qualificats que tinguin els coneixements necessaris sobre el sector, a fi de dur a terme les activitats corresponents a les diferents organitzacions.

Softwares utilitzats al Cicle Superior Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments

Els softwares utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Superior Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments a distància són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més capdavanters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown