Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Grau Superior

FP Dietètica i nutrició Esportiva a Astúries

Titulació Oficial

green arrow

Inici classes

Febrer 2024

green arrow

Modalitat

Semipresencial

green arrow

Preu del curs

2.592€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar una FP en Dietètica Ecològica i Esportiva

Estudiar el curs nutrició esportiva homologat a Linkia FP Asturias pot ser una excel·lent opció per a aquelles persones interessades a aprendre sobre la relació entre l’alimentació, el medi ambient i el rendiment físic.

Aquest programa d’estudi combina la teoria i la pràctica, permetent als estudiants desenvolupar habilitats pràctiques a l’anàlisi de la composició dels aliments, la planificació de dietes equilibrades i adaptades a diferents necessitats, així com l’elaboració de menús saludables i sostenibles.

A més, la modalitat semipresencial permet als estudiants treballar i estudiar alhora, cosa que pot ser un gran avantatge per a aquells que busquen flexibilitat al seu programa d’estudis.

FP SEMIPRESENCIAL

 • Inici:

  Febrer 2024

 • Duració:

  2000h

 • Modalitat:

  Híbrid

MATRICULA'T JA
Laboratorio Clínico y Biomédico
 • Tallers presencials

  Assisteix a tallers presencials a les classes en entorns professionals reals per reforçar els aspectes més pràctics del teu cicle formatiu.

 • Tutories presencials i personalitzades

  Programa tutories presencials en l'horari que més us convingui, amb l'objectiu de guiar el vostre aprenentatge i fer un seguiment continu del vostre desenvolupament professional.

 • Formació complementària

  Hem dissenyat una formació complementària enfocada a aprofundir els aspectes específics del teu àmbit professional amb cursos especialitzats per àrea.

 • Visites i Masterclass

  La nostra metodologia combina l'aprenentatge teòric del cicle amb una masterclass i una visita a empreses, amb l'objectiu que conegueu la realitat professional del vostre sector.

 • Competències transversals

  Millora les teves competències i habilitats professionals accedint al portfoli de més de 100 cursos de la plataforma Xtudeo, la nostra escola de cursos Online.

Assignatures del Grau Superior de Dietètica Ecològica i Esportiva a Astúries

Primer curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
FP Grau Superior Dietètica Esportiva a Astúries
ALIMENTACIÓ EQUILIBRADA
270
MICROBIOLOGIA I HIGIENE ALIMENTÀRIA
180
FISIOPATOLOGIA APLICADA A DIETÈTICA
240
RELACIONS A L'ENTORN DE TREBALL
60

Segon curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
ORGANITZACIÓ I GESTIÓ DE L'ÀREA DE TREBALL ASSIGNADA A LA UNITAT/GABINET DE DIETÈTICA
60
DIETOTERÀPIA
390
CONTROL ALIMENTARI
180
EDUCACIÓ SANITÀRIA I PROMOCIÓ DE LA SALUT
90
SÍNTESI
60
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
60
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
410

De les 390 hores de DIETOTERÀPIA, l’alumnat haurà de triar 150 hores d’especialització: Esportiva o Ecològica i de Proximitat

 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
 • Tenir algun dels següents títols:

  • Batxiller
  • Tècnic Superior de Formació Professional o Grau Universitari
  • Tècnic de Grau Mitjà de Formació Professional o el títol de Tècnic o Tècnica d’Arts Plàstiques i Disseny

   

  Haver superat:

  • Una oferta formativa de Grau C inclosa en el cicle formatiu
  • Un curs de formació específic preparatori i gratuït per a l’accés a cicles de grau superior en centres expressament autoritzats per l’Administració educativa
  • La Prova d’accés a Grau Superior
  • La Prova d’accés a la universitat per a majors de 25
  • Tècnic/a en Dietètica i Nutrició
  • Responsable d’alimentació a empreses de serveis de menjars.
  • Tècnic/a en higiene dels aliments.
  • Consultor/a en alimentació.
  • Educador/a sanitari/ària

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • T'agradaria aprendre a utilitzar la nutrició com una eina per promoure la salut, el benestar i el rendiment físic, alhora que contribueixes a la preservació del medi ambient?

  Estudiar un FP Cicle Superior Dietètica i Nutrició Esportiva a Astúries pot ser l'opció perfecta per a tu. A través d'aquest programa d'estudis podreu adquirir coneixements i habilitats pràctiques en la planificació de dietes saludables i sostenibles, i contribuir a crear un món més saludable i sostenible. A més, la modalitat semipresencial et permetrà estudiar i treballar alhora, cosa que et donarà la flexibilitat necessària per assolir els teus objectius acadèmics i professionals.

 • Què aprendràs en aquest FP de Nutrició Esportiva a Astúries amb nosaltres?

  Al cicle superior de dietètica ecològica i esportiva a Astúries, els estudiants aprenen sobre la relació entre la nutrició, la sostenibilitat i el rendiment físic. Al llarg del programa, els estudiants adquireixen coneixements en la planificació de dietes equilibrades i adaptades a diferents necessitats, elaboració de menús saludables i sostenibles, anàlisi de la composició dels aliments i promoció d'hàbits alimentaris saludables.

 • Com serà la teva formació a l'FP Dietètica Ecològica i Esportiva a Astúries?

  El curs nutrició esportiva homologat a Linkia FP Asturias és una disciplina que combina la nutrició i l'activitat física amb l'enfocament a la sostenibilitat ambiental i l'agricultura ecològica. En aquesta disciplina a Astúries treballaràs en la nutrició, educació física, agricultura ecològica i sostenibilitat ambiental. Els estudiants aprendran sobre els nutrients i les seves funcions, la planificació dels àpats i les dietes per a esportistes, la importància dels aliments orgànics i l'agricultura sostenible, així com tècniques per fomentar el rendiment físic i el benestar.

 • On realitzaràs l'FP Nutrició Esportiva?

  La formació professional en dietètica ecològica esportiva a Linkia FP Asturias és semipresencial, cosa que significa que els estudiants tindran l'oportunitat d'estudiar tant en línia com a l'aula. El pla d'estudis inclourà classes presencials a les instal·lacions de Linkia FP Asturias, així com accés a materials i recursos educatius en línia per completar la seva formació. Això permetrà als estudiants adquirir habilitats pràctiques i coneixements teòrics per a una carrera al camp de la nutrició esportiva i l'agricultura ecològica, adaptant-se a les necessitats actuals de la societat.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  Els estudiants de Dietètica Ecològica i Esportiva tindran l'oportunitat d'aplicar els seus coneixements teòrics en un entorn professional a través d'un període de pràctiques a una de les empreses del sector amb què Linkia FP Asturias ha establert un conveni. Aquesta experiència us permetrà adquirir habilitats pràctiques, consolidar els vostres coneixements i estar preparats per afrontar els desafiaments del món laboral.

 • Qui estarà amb tu en aquest FP Nutrició i Dietètica esportiva a Astúries?

  Durant tot el curs acadèmic comptaran amb l'acompanyament del nostre equip de professionals al sector. Això vol dir que tindran accés a una àmplia varietat de recursos i coneixements especialitzats per enriquir la seva experiència educativa.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle de Dietètica Ecològica i Esportiva?

  El cicle de Dietètica Ecològica i Esportiva a Astúries es durà a terme en un període de dos anys. Durant aquest temps, podran adquirir coneixements especialitzats en dietètica i nutrició ecològica així com en entrenament esportiu. Els cursos es dividiran en dos semestres per any perquè puguin avançar de manera constant en la seva formació i aplicar els coneixements adquirits al món laboral.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  Al nostre centre educatiu ens assegurem de garantir la inserció laboral dels nostres estudiants del cicle de dietètica ecològica i esportiva a Astúries. Durant la formació, els estudiants tindran l'oportunitat de realitzar pràctiques professionals a empreses del sector, cosa que els permetrà adquirir experiència laboral i establir contactes a la indústria. A més, el nostre equip de professionals els brindarà assessorament i orientació laboral per ajudar-los a trobar oportunitats de treball al mercat laboral.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Un cop completes el cicle de dietètica ecològica i esportiva a Astúries, obtindràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el territori nacional. Aquesta titulació us permetrà accedir a un ampli ventall d'oportunitats laborals en el camp de la nutrició i l'esport, tant al sector públic com al privat. A més, comptaràs amb una formació de qualitat que et permetrà desenvolupar-te com a professional altament qualificat.

 • Quin és el nivell d‟inserció laboral amb aquest Cicle Formatiu de Nutrició Esportiva a Astúries?

  El nivell d'inserció laboral en Dietètica Ecològica i Esportiva és força alt, ja que es tracta d'una especialització cada cop més demandada al sector de la salut i l'esport. Amb aquesta formació, podeu optar per treballar en diferents àmbits, com l'atenció nutricional a esportistes, la planificació de menús a restaurants i centres esportius, l'elaboració de programes d'alimentació saludable en empreses o la investigació en nutrició esportiva. A més, pots emprendre el teu propi negoci com a consultor o assessor nutricional. En general, és un sector en creixement i amb bones perspectives laborals.

El títol de Nutrició i Dietètica Esportiva a distància

A més de l'FP Dietètica Ecològica i Esportiva, també us pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK