SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Cicle Superior Dietètica i nutrició Esportiva a Astúries

 

 

 

FP Oficial de Sanitat Semipresencial a Astúries

Desde 2.592€

agenda-2030
Título Oficial

Técnico Superior en Dietética Ecológica y Deportiva

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Semipresencial
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP Nutrició Esportiva

Assignatures del Grau Superior de Dietètica Ecològica i Esportiva a Astúries

Estudiar el curs nutrició esportiva homologat a Linkia FP Asturias pot ser una excel·lent opció per a aquelles persones interessades a aprendre sobre la relació entre l’alimentació, el medi ambient i el rendiment físic.

Aquest programa d’estudi combina la teoria i la pràctica, permetent als estudiants desenvolupar habilitats pràctiques a l’anàlisi de la composició dels aliments, la planificació de dietes equilibrades i adaptades a diferents necessitats, així com l’elaboració de menús saludables i sostenibles.

A més, la modalitat semipresencial permet als estudiants treballar i estudiar alhora, cosa que pot ser un gran avantatge per a aquells que busquen flexibilitat al seu programa d’estudis.

FP SEMIPRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1590h. Lectives - 410 FCT

 • Modalitat:

  Semipresencial

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA
Módulo
Unidades Formativas
Horas
FP Grau Superior Dietètica Esportiva a Astúries
ALIMENTACIÓ EQUILIBRADA
MICROBIOLOGIA I HIGIENE ALIMENTÀRIA
180
FISIOPATOLOGIA APLICADA A DIETÈTICA
240
RELACIONS A L'ENTORN DE TREBALL
60
Módulo
Unidades Formativas
Horas
ORGANITZACIÓ I GESTIÓ DE L'ÀREA DE TREBALL ASSIGNADA A LA UNITAT/GABINET DE DIETÈTICA
DIETOTERÀPIA
CONTROL ALIMENTARI
EDUCACIÓ SANITÀRIA I PROMOCIÓ DE LA SALUT
90
SÍNTESI
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
410
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Tècnic/a en Dietètica i Nutrició
  • Responsable d’alimentació a empreses de serveis de menjars.
  • Tècnic/a en higiene dels aliments.
  • Consultor/a en alimentació.
  • Educador/a sanitari/ària

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • T'agradaria aprendre a utilitzar la nutrició com una eina per promoure la salut, el benestar i el rendiment físic, alhora que contribueixes a la preservació del medi ambient?

  Estudiar un FP Cicle Superior Dietètica i Nutrició Esportiva a Astúries pot ser l'opció perfecta per a tu. A través d'aquest programa d'estudis podreu adquirir coneixements i habilitats pràctiques en la planificació de dietes saludables i sostenibles, i contribuir a crear un món més saludable i sostenible. A més, la modalitat semipresencial et permetrà estudiar i treballar alhora, cosa que et donarà la flexibilitat necessària per assolir els teus objectius acadèmics i professionals.

 • Què aprendràs en aquest FP de Nutrició Esportiva a Astúries amb nosaltres?

  Al cicle superior de dietètica ecològica i esportiva a Astúries, els estudiants aprenen sobre la relació entre la nutrició, la sostenibilitat i el rendiment físic. Al llarg del programa, els estudiants adquireixen coneixements en la planificació de dietes equilibrades i adaptades a diferents necessitats, elaboració de menús saludables i sostenibles, anàlisi de la composició dels aliments i promoció d'hàbits alimentaris saludables.

 • Com serà la teva formació a l'FP Dietètica Ecològica i Esportiva a Astúries?

  El curs nutrició esportiva homologat a Linkia FP Asturias és una disciplina que combina la nutrició i l'activitat física amb l'enfocament a la sostenibilitat ambiental i l'agricultura ecològica. En aquesta disciplina a Astúries treballaràs en la nutrició, educació física, agricultura ecològica i sostenibilitat ambiental. Els estudiants aprendran sobre els nutrients i les seves funcions, la planificació dels àpats i les dietes per a esportistes, la importància dels aliments orgànics i l'agricultura sostenible, així com tècniques per fomentar el rendiment físic i el benestar.

 • On realitzaràs l'FP Nutrició Esportiva?

  La formació professional en dietètica ecològica esportiva a Linkia FP Asturias és semipresencial, cosa que significa que els estudiants tindran l'oportunitat d'estudiar tant en línia com a l'aula. El pla d'estudis inclourà classes presencials a les instal·lacions de Linkia FP Asturias, així com accés a materials i recursos educatius en línia per completar la seva formació. Això permetrà als estudiants adquirir habilitats pràctiques i coneixements teòrics per a una carrera al camp de la nutrició esportiva i l'agricultura ecològica, adaptant-se a les necessitats actuals de la societat.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  Els estudiants de Dietètica Ecològica i Esportiva tindran l'oportunitat d'aplicar els seus coneixements teòrics en un entorn professional a través d'un període de pràctiques a una de les empreses del sector amb què Linkia FP Asturias ha establert un conveni. Aquesta experiència us permetrà adquirir habilitats pràctiques, consolidar els vostres coneixements i estar preparats per afrontar els desafiaments del món laboral.

 • Qui estarà amb tu en aquest FP Nutrició i Dietètica esportiva a Astúries?

  Durant tot el curs acadèmic comptaran amb l'acompanyament del nostre equip de professionals al sector. Això vol dir que tindran accés a una àmplia varietat de recursos i coneixements especialitzats per enriquir la seva experiència educativa.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle de Dietètica Ecològica i Esportiva?

  El cicle de Dietètica Ecològica i Esportiva a Astúries es durà a terme en un període de dos anys. Durant aquest temps, podran adquirir coneixements especialitzats en dietètica i nutrició ecològica així com en entrenament esportiu. Els cursos es dividiran en dos semestres per any perquè puguin avançar de manera constant en la seva formació i aplicar els coneixements adquirits al món laboral.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  Al nostre centre educatiu ens assegurem de garantir la inserció laboral dels nostres estudiants del cicle de dietètica ecològica i esportiva a Astúries. Durant la formació, els estudiants tindran l'oportunitat de realitzar pràctiques professionals a empreses del sector, cosa que els permetrà adquirir experiència laboral i establir contactes a la indústria. A més, el nostre equip de professionals els brindarà assessorament i orientació laboral per ajudar-los a trobar oportunitats de treball al mercat laboral.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Un cop completes el cicle de dietètica ecològica i esportiva a Astúries, obtindràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el territori nacional. Aquesta titulació us permetrà accedir a un ampli ventall d'oportunitats laborals en el camp de la nutrició i l'esport, tant al sector públic com al privat. A més, comptaràs amb una formació de qualitat que et permetrà desenvolupar-te com a professional altament qualificat.

 • Quin és el nivell d‟inserció laboral amb aquest Cicle Formatiu de Nutrició Esportiva a Astúries?

  El nivell d'inserció laboral en Dietètica Ecològica i Esportiva és força alt, ja que es tracta d'una especialització cada cop més demandada al sector de la salut i l'esport. Amb aquesta formació, podeu optar per treballar en diferents àmbits, com l'atenció nutricional a esportistes, la planificació de menús a restaurants i centres esportius, l'elaboració de programes d'alimentació saludable en empreses o la investigació en nutrició esportiva. A més, pots emprendre el teu propi negoci com a consultor o assessor nutricional. En general, és un sector en creixement i amb bones perspectives laborals.

El títol de Nutrició i Dietètica Esportiva a distància

A més de l'FP Dietètica Ecològica i Esportiva, també us pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown