SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp
Pendiente de Autorización
TRUCADA GRATUÏTA: 911 818 181

FP Educació Infantil a Madrid

FP Oficial en Serveis Socioculturals i la Comunitat Presencial a Madrid

Título Oficial

Técnico Superior en Educación Infantil

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Presencial
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP a Serveis Socioculturals ia la Comunitat

Assignatures del Grau Superior d’Educació Infantil a Madrid

 

La funcionalitat dels més petits és essencial per al correcte desenvolupament personal i professional. Per aquesta raó, a Linkia FP comptem amb un Cicle Superior en Educació Infantil a Madrid perquè els estudiants coneguin quina és la formació i el progrés d’aquest sector i que obtinguin les aptituds professionals necessàries per a la posterior incorporació al món laboral.

Al Cicle Superior en Educació Infantil a Madrid els alumnes podran aprendre sobre les didàctiques i les metodologies que es requereixen en aquesta professió, així com conceptes sobre l’expressió i la comunicació cap als nens i nenes. Així mateix, lalumnat estudiarà quines són les diferents habilitats socials que shan de dur a terme durant el procés educatiu i coneixerà la manera dintervenir amb les famílies en casos de risc social.

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
AUTONOMIA PERSONAL I SALUT INFANTIL
200
M02
DESENVOLUPAMENT COGNITIU I MOTOR
200
M03
DIDÀCTICA DE L'EDUCACIÓ INFANTIL
200
M04
EL JOC INFANTIL I LA SEVA METODOLOGIA
105
M05
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
90
M06
ANGLÈS
130
M07
PRIMERS AUXILIS
75
M08
DESENVOLUPAMENT SOCIOAFECTIU
100
M09
DIDÀCTICA DE L'ANGLÈS EN EDUCACIÓ INFANTIL
115
M10
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
65
M11
EXPRESSIÓ I COMUNICACIÓ
170
M12
HABILITATS SOCIALS
75
M13
INTERVENCIÓ AMB LES FAMÍLIES I ATENCIÓ MENYS EN RISC SOCIAL
75
M14
PROJECTE D'ATENCIÓ A LA INFÀNCIA
30
M15
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
370
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Educador/educadora infantil en primer cicle d’educació infantil.
  • Educador/educadora en institucions i/o en programes específics de treball amb menors (0-6 anys) en situació de risc social, o en mitjans de suport familiar.
  • Educador/educadora en programes o activitats de lleure i temps lliure infantil amb menors de 0 a 6 anys: ludoteques, cases de cultura, biblioteques, centres educatius, centres de lleure, granges escola, etc.

FP PRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1630h. Lectivas - 370 FCT

 • Modalitat:

  Presencial

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

El títol d'educació infantil

 • La teva vocació és ajudar els més petits i els vols acompanyar en la seva etapa educativa?

  A Linkia FP t'oferim una formació professional a Madrid on obtindràs tots els coneixements sobre el sector que vulguis al nostre centre de fp presencial. Podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic en Educació Infantil i acostar-te al món laboral amb les màximes garanties possibles. Linkia FP és una institució que presenta una formació professional oficial, sobre la qual l'alumnat és el focus de la missió. El nostre objectiu principal és que els estudiants rebin una educació integral, on es potenciï l'aprenentatge col·laboratiu i competencial a l'entorn actual que ens competeix. Per això, ens centrem en la qualitat de l'aprenentatge i en la calidesa i la proximitat del nostre equip, perquè puguis afrontar el teu futur professional amb èxit.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Aprendràs qüestions sobre la intervenció amb les famílies i atenció a menors en risc social, la didàctica de l'educació infantil, l'autonomia personal i la salut, i aspectes relacionats amb el joc i la metodologia, l'expressió i la comunicació, entre molts més.

 • Com serà la teva formació d'educació infantil?

  Al Cicle d'Educació Infantil a distància podràs fer les classes al nostre centre de formació professional, treballant els coneixements pràctics a l'aula i tenint un contacte constant amb el professorat. Quan et matriculis al nostre cicle, Linkia FP et proporcionarà els materials que corresponen al curs, amb l'objectiu que puguis seguir les classes, activitats i lliuraments.

 • On la realitzaràs?

  Comptem amb unes instal·lacions innovadores perquè puguis efectuar la teva etapa acadèmica presencial de la manera més còmoda possible. D'aquesta manera, es generarà un compromís més gran amb l'obtenció del títol i implicarà una major persistència d'aquest.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre l'educació infantil i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  A Linkia FP comptem amb un gran equip que guia els nostres estudiants durant tot el seu procés acadèmic. Tenim serveis d'orientació pedagògica, informàtica i d'idiomes per tal que se sentin acompanyats en tot moment i que visquin l'experiència d'estudiar una formació professional a distància de la manera més efectiva.

 • Quan faràs aquest Cicle d'Educació Infantil?

  El Cicle d'Educació Infantil es divideix en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Cadascun dels estudiants ha d'assistir a les classes a l'horari establert i ha d'estar pendent del calendari de lliuraments per poder presentar les activitats quan es requereixin.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP volem garantir la inserció laboral dels nostres estudiants en aquell àmbit que sempre han desitjat. Per això, el nostre centre de formació professional compta amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè tots i cadascun puguin realitzar el seu període de pràctiques professionals en empreses líder del sector.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el Cicle Formatiu en Educació Infantil, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el país i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un gran desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats dinserció laboral.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  Educació Infantil és una professió molt demandada per les diferents organitzacions del sector, ja que calen professionals qualificats que sàpiguen tractar amb una gran experiència l'educació dels diferents nens. Per això, el Cicle Formatiu en Educació Infantil a distància us permetrà l'oportunitat d'accedir al mercat laboral actual amb un lloc de treball en aquell lloc que sempre heu buscat.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown