SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Energies Renovables a distància

FP Energies Renovables a distància

agenda-2030
Título Oficial

Técnico Superior en Energías Renovables a distancia

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
A Distància
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP a Energies Renovables

Assignatures del Grau Superior Superior en Energies Renovables

El grau superior en energies renovables és una formació especialitzada que capacita els estudiants en el disseny, instal·lació, manteniment i gestió de sistemes d’energies renovables. Els estudiants aprenen sobre diferents fonts d’energia renovable, com l’energia solar, l’eòlica, la hidràulica i la biomassa, i també sobre tecnologies d’emmagatzematge i distribució d’energia.

Aquest grau superior és especialment rellevant en un moment en què la transició energètica ha esdevingut una prioritat a molts països. Amb la demanda creixent d’energia neta i sostenible, la indústria de les energies renovables ofereix nombroses oportunitats d’ocupació en àrees com l’enginyeria, la consultoria, la gestió de projectes i la recerca i el desenvolupament.

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
SISTEMES ELÈCTRICS A CENTRALS
M02
SUBESTACIONS ELÈCTRIQUES
M03
TELECONTROL I AUTOMATISMES
M04
SISTEMES D'ENERGIES RENOVABLES
M05
CONFIGURACIÓ D'INSTAL·LACIONS SOLARS FOTOVOLTAIQUES
M06
GESTIÓ DEL MUNTATGE D'INSTAL·LACIONS SOLARS FOTOVOLTAIQUES
M07
GESTIÓ DEL MUNTATGE DE PARCS EÒLICS
M08
OPERACIÓ I MANTENIMENT DE PARCS EÒLICS
M09
PROJECTE D'ENERGIES RENOVABLES
M10
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
M11
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
M12
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del Títol de Batxillerat
  • Haver superat el segon curs de qualsevol modalitat de batxillerat experimental
  • Estar en possessió d’un Títol de Tècnic (Grau Mitjà)
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior, tècnic especialista o equivalent a efectes acadèmics
  • Estar en possessió del curs d’orientació universitària (COU).
  • Estar en possessió de qualsevol titulació universitària o equivalent
  • Tècnica/tècnic de gestió d’operació i manteniment en instal·lacions eòliques
  • Responsable de muntatge de parcs eòlics
  • Responsable de muntatge d’aerogeneradors
  • Especialista muntador d’aerogeneradors
  • Especialista en manteniment de parcs eòlics
  • Promotor / promotora d’instal·lacions solars
  • Projectista d’instal·lacions solars fotovoltaiques
  • Responsable de muntatge i manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques
  • Responsable d’explotació i manteniment de petites centrals solars fotovoltaiques
  • Muntador-operador / muntadora-operadora d’instal·lacions solars fotovoltaiques
  • Encarregada/encarregat de muntatge de subestacions elèctriques d’instal·lacions eòliques i fotovotaiques
  • Encarregada/encarregat de manteniment de subestacions elèctriques d’instal·lacions eòliques i fotovotaiques
  • Operador-mantenidor / operadora-mantenidora de subestacions elèctriques d’instal·lacions eòliques i fotovoltaiques

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1584h lectives/416 FCT

 • Modalitat:

  A distància

 • Seus d'exàmens:

  Convocatòria ordinària: Alacant, Barcelona, Bilbao, Girona, La Corunya, Madrid, Màlaga, Múrcia, Palma de Mallorca, Santander, Sevilla, Tarragona, Tenerife, València o Saragossa. Convocatòria extraordinària: Barcelona, Bilbao, Madrid, Sevilla, Tenerife, València.

MATRICULA'T JA
 • T'agradaria ser un especialista en energies renovables i dedicar-t'hi professionalment?

  A Linkia FP pots aconseguir-ho! Si tens interès en l'energia renovable i t'apassiona contribuir a un futur més sostenible i net, una titulació com a especialista en energies renovables pot ser molt gratificant i emocionant. Aquesta indústria està en constant evolució, cosa que significa que hi ha moltes oportunitats per a la innovació i el desenvolupament de noves tecnologies, així com per contribuir al moviment global creixent cap a la sostenibilitat. Si estàs disposat a comprometre't i treballar de valent, hi ha moltes possibilitats d'èxit i satisfacció en aquesta àrea.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  En un cicle superior en energies renovables s'aprèn sobre els principis fonamentals de les diferents fonts d'energia renovable, incloent-hi l'energia solar, l'eòlica, la hidràulica i la biomassa. Els estudiants també adquireixen habilitats tècniques en el disseny, la instal·lació, el manteniment i la gestió de sistemes d'energia renovable, així com en l'avaluació del rendiment i l'eficiència d'aquests sistemes.

 • Com serà la teva formació a Energies Renovables?

  La formació en energies renovables és essencial per abordar els desafiaments energètics i ambientals que enfronta el nostre planeta. Hi ha diverses opcions per adquirir coneixements i habilitats en aquest camp, incloent cursos tècnics, programes de certificació i títols universitaris. En general, la formació en energies renovables se centra en la comprensió de les fonts d'energia renovable, la tecnologia i les aplicacions. Els estudiants poden aprendre sobre lenergia solar, eòlica, hidràulica, geotèrmica, biomassa i altres formes denergia renovable.

 • On ho realitzaràs?

  Gràcies a la modalitat a distància podràs completar el programa acadèmic des de la comoditat de casa teva, en un horari flexible i adaptat a les teves necessitats personals. A més, comptaràs amb el suport de tutors i professors que estaran a la teva disposició per respondre als teus dubtes i consultes. Durant el curs en energies renovables, adquiriràs coneixements i habilitats en àrees com l'energia solar, l'energia eòlica, la biomassa i l'energia hidràulica i també aprendràs sobre les tecnologies i els sistemes utilitzats en la generació, distribució i emmagatzematge d'energies renovables.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  Com a part del grau superior en energies renovables, tindreu l'oportunitat de posar en pràctica els vostres coneixements teòrics en un període de pràctiques professionals. Durant aquest període, tindreu l'oportunitat de treballar en una empresa o institució relacionada amb les energies renovables, i aplicar els coneixements adquirits a l'aula en un entorn real i pràctic. Podràs participar en projectes i activitats relacionades amb la generació, distribució i emmagatzematge d'energies renovables i treballar en equip amb professionals del sector. Aquest període de pràctiques professionals és una excel·lent oportunitat per desenvolupar habilitats i competències clau per a la teva futura carrera professional, i per establir contactes valuosos al sector de les energies renovables.

 • Quan realitzaràs el curs a Energies Renovables

  El grau superior en Energies Renovables a distància consta de dos anys acadèmics, que s'inicien al setembre i al febrer. A través del nostre campus virtual, tindràs accés al material didàctic i podràs assistir a les classes en qualsevol moment i lloc que et resulti més còmode, fet que et permetrà adaptar el ritme d'estudi a les teves necessitats. Per això, és essencial que estiguis al corrent del calendari de lliuraments per poder complir amb les activitats i exàmens en els terminis establerts. D'aquesta manera podràs completar el curs al teu ritme i adquirir els coneixements necessaris per convertir-te en un especialista en energies renovables.

 • Qui estarà amb tu?

  A Linkia FP comptem amb un professorat altament qualificat i experimentat al sector de les energies renovables, que et brindarà una educació de qualitat i actualitzada. Tots els nostres professors tenen una sòlida formació acadèmica i una àmplia experiència pràctica en el camp de les energies renovables, cosa que els permet oferir-te una formació teòrica i pràctica rigorosa i actualitzada. A més, el nostre equip docent està compromès amb l'èxit acadèmic i professional dels nostres estudiants, i estarà disponible per brindar-te el suport i orientació que necessitis durant tot el curs acadèmic.

 • Com garantim la teva inserció laboral?

  Compromesos amb el teu èxit acadèmic i professional, desenvolupem un pla integral per garantir la teva inserció laboral un cop completat el cicle superior en energies renovables. El nostre pla inclou activitats com a assessorament i orientació professional, brindant un assessorament i orientació professional personalitzats; pràctiques professionals i contactes amb ocupadors, on mantenim una estreta col·laboració amb empreses i organitzacions del sector de les energies renovables i ens permet establir contactes valuosos per als nostres estudiants.

 • Què aconseguiràs amb això?

  En completar amb èxit el cicle superior en energies renovables, obtindràs una titulació 100% oficial, reconeguda a nivell nacional i internacional. Linkia FP està acreditat per les autoritats educatives corresponents per impartir aquest programa d'estudis, cosa que garanteix la qualitat i la validesa de la teva titulació. A més, la titulació que obtindràs et permetrà accedir a un ampli ventall d'oportunitats acadèmiques i professionals al sector de les energies renovables.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  El sector de les energies renovables és un dels més dinàmics i en constant creixement a tot el món, i s'espera que continuï creixent els propers anys. A causa d'això, la demanda de professionals capacitats en energies renovables és cada vegada més gran. En general, els professionals en el sector de les energies renovables tenen un nivell d'inserció laboral molt alt, a causa de la gran quantitat d'oportunitats disponibles en àrees com la generació d'energia, la gestió de projectes, el disseny i la instal·lació de sistemes de energia renovable, entre d'altres.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown