SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Cicle Mitjà Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries

FP Oficial de Sanitat Semipresencial a Astúries

Desde 2.430€

agenda-2030
Título Oficial

Técnico en Farmacia y Parafarmacia

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Semipresencial
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP de Farmàcia i Parafarmàcia

Assignatures del Cicle Formatiu de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries

El Cicle Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries és una formació que combina classes teòriques en línia amb pràctiques presencials en centres de treball del sector farmacèutic. Aquest cicle té una durada de dos anys i permet als estudiants adquirir coneixements sobre farmacologia, atenció al client, dispensació de medicaments i gestió d’estoc, entre d’altres temes. Amb aquesta formació, els estudiants poden obtenir una titulació oficial i estar preparats per treballar a farmàcies i parafarmàcies, o continuar la seva formació en estudis superiors en l’àmbit de la salut.

FP SEMIPRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1630h. Lectivas - 370 FCT

 • Modalitat:

  Semipresencial

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA
Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
OFICINA DE FARMÀCIA
132
DISPENSACIÓ DE PRODUCTES PARAFARMACÈUTICS
165
ANATOMOFOSIOLOGIA I PATOLOGIA BÀSIQUES
99
66
OPERACIONS BÀSIQUES DE LABORATORI
PRIMERS AUXILIS
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
Módulo
Unidades Formativas
Horas
DISPENSASIÓ DE PRODUCTES FARMACÈUTICS
165
FORMULACIÓ MAGISTRAL
PROMOCIÓ DE LA SALUT
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
ANGLÈS TÈCNIC PER A GRAU MITJÀ
99
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
416
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Tenir l’educació secundària obligatòria (ESO).
  • Fer una prova d’accés al grau mitjà.
  • Tenir altres Cicles Formatius de Grau Mitjà.
  • Altres Cicles Formatius de Grau Mitjà
  • Haver obtingut la titulació de BUP.
  • Tenir un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels esmentats.
  • Tècnic/a en Farmàcia i Parafarmàcia
  • Tècnic/a al magatzem de medicaments
  • Tècnic/a en farmàcia hospitalària

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • T'agradaria tenir un paper fonamental en la cura de la salut de les persones i fer una diferència positiva a les seves vides?

  El cicle mitjà a Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries us brinda l'oportunitat d'adquirir coneixements i habilitats especialitzades en la cura de la salut. Amb aquest programa de formació, podreu treballar en una àmplia varietat d'entorns, des de farmàcies i hospitals fins a laboratoris i empreses del sector sanitari.

 • Què aprendràs al Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries?

  El Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries us proporcionarà una formació completa i especialitzada en el camp de la salut. Aprendràs des de la dispensació de medicaments i l'atenció al client fins a la gestió d'existències i ús de productes farmacèutics i parafarmacèutics. Durant el programa d'estudis, adquiriràs habilitats pràctiques i teòriques en diferents àrees, com ara farmacologia, anatomia, formulació magistral i atenció farmacèutica. També aprendràs sobre la legislació i normativa sanitària, així com sobre la prevenció i el tractament de malalties comunes.

 • Com serà la teva formació l'FP d'Auxiliar de Farmàcia a Astúries?

  Si tens interès a estudiar el cicle de farmàcia i parafarmàcia, a Linkia FP Asturias comptaràs amb materials i recursos que t'ajudaran a adquirir els coneixements necessaris per treballar al sector farmacèutic i de la parafarmàcia. A més, tindreu l'oportunitat d'aprendre de professors experts en la matèria.

 • On realitzaràs l'FP de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries?

  Al centre de Linkia FP Asturias, podràs realitzar el cicle formatiu de farmàcia i parafarmàcia de manera semipresencial i online. Gràcies a les nostres modernes instal·lacions ia l'equip de professors experts en la matèria, tindràs l'oportunitat d'adquirir els coneixements i habilitats necessàries per treballar al sector farmacèutic i de la parafarmàcia

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics al Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries?

  Si decideixes estudiar el cicle de farmàcia i parafarmàcia, al nostre centre de Linkia FP Asturias aprendràs els coneixements teòrics necessaris per treballar al sector. Però, a més, quan acabis el curs, podràs fer un període de pràctiques en alguna de les empreses amb què tenim conveni. Així, podràs posar en pràctica tot allò après i adquirir experiència laboral en un entorn real de treball.

 • Qui estarà amb tu el Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries?

  Al Grau Mitjà semipresencial de Farmàcia i Parafarmàcia comptaràs amb especialistes del sector que t'acompanyaran durant tot el curs per resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre les classes, activitats, entre d'altres. Amb la seva experiència i coneixements, podràs estar segurs que rebràs una educació de qualitat i estaràs preparat/da per enfrontar els desafiaments del sector de la farmàcia i la parafarmàcia.

 • Quan realitzaràs el Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia Semipresencial a Astúries?

  Em plau informar-vos que el nostre centre ofereix un complet programa d'estudi per al cicle formatiu de farmàcia i parafarmàcia, que tindrà una durada de dos anys dividits en dos semestres cadascun. Durant aquest temps, podreu adquirir els coneixements teòrics i pràctics necessaris per treballar al sector de la salut, específicament en l'àmbit de la farmàcia i la parafarmàcia. El nostre programa està dissenyat per oferir una formació completa, amb una combinació equilibrada de classes teòriques i pràctiques. Comptareu amb especialistes del sector que us acompanyaran durant tot el curs, brindant-vos la seva experiència i coneixements per ajudar-vos a resoldre qualsevol dubte o dificultat que se us presenti.

 • Com garantirem la teva inserció laboral amb el Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries?

  Al nostre centre estem compromesos amb la vostra formació i amb la vostra inserció laboral. Per això, el Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia que oferim a Astúries us brindarà les eines i habilitats necessàries per exercir-vos en l'àmbit de la salut. El nostre programa d'estudi s'enfoca a ensenyar-vos les competències més demandades al mercat laboral actual. Aprendreu a dispensar medicaments i productes de parafarmàcia, oferir atenció al client, gestionar estocs i treballar en equip en una farmàcia o parafarmàcia. Estem segurs que, amb la formació que oferim, estareu preparats per enfrontar els desafiaments del sector i per trobar una feina en l'àmbit de la farmàcia i la parafarmàcia.

 • Què aconseguiràs amb la Formació Professional Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries?

  Gràcies a la realització del nostre Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries podràs tenir l'oportunitat d'obtenir una titulació 100% oficial reconeguda a tot el territori nacional.

 • Quin és el nivell d‟inserció laboral d‟un tècnic de farmàcia i parafarmàcia a Astúries?

  La inserció laboral en l'àmbit de la farmàcia i la parafarmàcia és força favorable. El darrer any, el nombre de contractacions en aquest sector ha augmentat, especialment en àrees com l'atenció farmacèutica, la investigació i el desenvolupament de productes. A més, s'espera que la demanda de professionals en aquest àmbit continuï creixent els propers anys a causa de l'envelliment de la població i l'augment de la consciència de la importància de la salut. Per tant, la formació a farmàcia i parafarmàcia pot proporcionar bones oportunitats d'inserció laboral en aquest sector.

El títol de Farmàcia i Parafarmàcia

També et pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown