Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Grau Mitjà

FP Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries

Titulació Oficial

green arrow

Inici classes

Febrer 2024

green arrow

Modalitat

Semipresencial

green arrow

Preu del curs

2.400€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar una FP de Farmàcia i Parafarmàcia

El Cicle Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries és una formació que combina classes teòriques en línia amb pràctiques presencials en centres de treball del sector farmacèutic. Aquest cicle té una durada de dos anys i permet als estudiants adquirir coneixements sobre farmacologia, atenció al client, dispensació de medicaments i gestió d’estoc, entre d’altres temes. Amb aquesta formació, els estudiants poden obtenir una titulació oficial i estar preparats per treballar a farmàcies i parafarmàcies, o continuar la seva formació en estudis superiors en l’àmbit de la salut.

FP ASTÚRIES

 • Inici:

  Febrer 2024

 • Duració:

  2000h

 • Modalitat:

  Híbrid

MATRICULA'T JA
Administración y Finanzas en Madrid
 • Tallers presencials

  Assisteix a tallers presencials a les classes en entorns professionals reals per reforçar els aspectes més pràctics del teu cicle formatiu.

 • Tutories presencials i personalitzades

  Programa tutories presencials en l'horari que més us convingui, amb l'objectiu de guiar el vostre aprenentatge i fer un seguiment continu del vostre desenvolupament professional.

 • Formació complementària

  Hem dissenyat una formació complementària enfocada a aprofundir els aspectes específics del teu àmbit professional amb cursos especialitzats per àrea.

 • Visites i Masterclass

  La nostra metodologia combina l'aprenentatge teòric del cicle amb una masterclass i una visita a empreses, amb l'objectiu que conegueu la realitat professional del vostre sector.

 • Competències transversals

  Millora les teves competències i habilitats professionals accedint al portfoli de més de 100 cursos de la plataforma Xtudeo, la nostra escola de cursos Online.

Assignatures del Cicle Formatiu de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries

La configuració del cicle formatiu està subjecta a canvis, podent variar la distribució modular entre primer i segon any.

Primer curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
OFICINA DE FARMÀCIA
132
M02
DISPENSACIÓ DE PRODUCTES PARAFARMACÈUTICS
165
M03
ANATOMOFOSIOLOGIA I PATOLOGIA BÀSIQUES
M04
DISPENSACIÓ I VENDES DE PRODUCTES
M05
OPERACIONS BÀSIQUES DE LABORATORI
M06
PRIMERS AUXILIS
M07
INGLÉS PROFESSIONAL PER A GRAU MITJÀ
M08
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT I
M09
DIGITALITZACIÓ APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU
M10
SOSTENIBILITAT APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU

Segon curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M11
DISPENSASIÓ DE PRODUCTES FARMACÈUTICS
165
M12
FORMULACIÓ MAGISTRAL
M13
PROMOCIÓ DE LA SALUT
M14
PROJECTE INTERMODULAR
M15
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
99
M16
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT II
416
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
 • Tenir algun dels següents títols:

  • ESO
  • Tècnic Bàsic o Tècnic de Formació Professional

   

  Haver superat:

  • Una oferta formativa de Grau C inclosa en el cicle formatiu
  • Un curs de formació específic preparatori i gratuït per a l’accés a cicles de grau superior en centres expressament autoritzats per l’Administració educativa
  • La Prova d’accés a Grau Mitjà
  • La Prova d’accés a la universitat per a majors de 25
  • Tècnic/a en Farmàcia i Parafarmàcia
  • Tècnic/a al magatzem de medicaments
  • Tècnic/a en farmàcia hospitalària

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • T'agradaria tenir un paper fonamental en la cura de la salut de les persones i fer una diferència positiva a les seves vides?

  El cicle mitjà a Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries us brinda l'oportunitat d'adquirir coneixements i habilitats especialitzades en la cura de la salut. Amb aquest programa de formació, podreu treballar en una àmplia varietat d'entorns, des de farmàcies i hospitals fins a laboratoris i empreses del sector sanitari.

 • Què aprendràs al Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries?

  El Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries us proporcionarà una formació completa i especialitzada en el camp de la salut. Aprendràs des de la dispensació de medicaments i l'atenció al client fins a la gestió d'existències i ús de productes farmacèutics i parafarmacèutics. Durant el programa d'estudis, adquiriràs habilitats pràctiques i teòriques en diferents àrees, com ara farmacologia, anatomia, formulació magistral i atenció farmacèutica. També aprendràs sobre la legislació i normativa sanitària, així com sobre la prevenció i el tractament de malalties comunes.

 • Com serà la teva formació l'FP d'Auxiliar de Farmàcia a Astúries?

  Si tens interès a estudiar el cicle de farmàcia i parafarmàcia, a Linkia FP Asturias comptaràs amb materials i recursos que t'ajudaran a adquirir els coneixements necessaris per treballar al sector farmacèutic i de la parafarmàcia. A més, tindreu l'oportunitat d'aprendre de professors experts en la matèria.

 • On realitzaràs l'FP de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries?

  Al centre de Linkia FP Asturias, podràs realitzar el cicle formatiu de farmàcia i parafarmàcia de manera semipresencial i online. Gràcies a les nostres modernes instal·lacions ia l'equip de professors experts en la matèria, tindràs l'oportunitat d'adquirir els coneixements i habilitats necessàries per treballar al sector farmacèutic i de la parafarmàcia

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics al Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries?

  Si decideixes estudiar el cicle de farmàcia i parafarmàcia, al nostre centre de Linkia FP Asturias aprendràs els coneixements teòrics necessaris per treballar al sector. Però, a més, quan acabis el curs, podràs fer un període de pràctiques en alguna de les empreses amb què tenim conveni. Així, podràs posar en pràctica tot allò après i adquirir experiència laboral en un entorn real de treball.

 • Qui estarà amb tu el Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries?

  Al Grau Mitjà semipresencial de Farmàcia i Parafarmàcia comptaràs amb especialistes del sector que t'acompanyaran durant tot el curs per resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre les classes, activitats, entre d'altres. Amb la seva experiència i coneixements, podràs estar segurs que rebràs una educació de qualitat i estaràs preparat/da per enfrontar els desafiaments del sector de la farmàcia i la parafarmàcia.

 • Quan realitzaràs el Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia Semipresencial a Astúries?

  Em plau informar-vos que el nostre centre ofereix un complet programa d'estudi per al cicle formatiu de farmàcia i parafarmàcia, que tindrà una durada de dos anys dividits en dos semestres cadascun. Durant aquest temps, podreu adquirir els coneixements teòrics i pràctics necessaris per treballar al sector de la salut, específicament en l'àmbit de la farmàcia i la parafarmàcia. El nostre programa està dissenyat per oferir una formació completa, amb una combinació equilibrada de classes teòriques i pràctiques. Comptareu amb especialistes del sector que us acompanyaran durant tot el curs, brindant-vos la seva experiència i coneixements per ajudar-vos a resoldre qualsevol dubte o dificultat que se us presenti.

 • Com garantirem la teva inserció laboral amb el Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries?

  Al nostre centre estem compromesos amb la vostra formació i amb la vostra inserció laboral. Per això, el Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia que oferim a Astúries us brindarà les eines i habilitats necessàries per exercir-vos en l'àmbit de la salut. El nostre programa d'estudi s'enfoca a ensenyar-vos les competències més demandades al mercat laboral actual. Aprendreu a dispensar medicaments i productes de parafarmàcia, oferir atenció al client, gestionar estocs i treballar en equip en una farmàcia o parafarmàcia. Estem segurs que, amb la formació que oferim, estareu preparats per enfrontar els desafiaments del sector i per trobar una feina en l'àmbit de la farmàcia i la parafarmàcia.

 • Què aconseguiràs amb la Formació Professional Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries?

  Gràcies a la realització del nostre Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Astúries podràs tenir l'oportunitat d'obtenir una titulació 100% oficial reconeguda a tot el territori nacional.

 • Quin és el nivell d‟inserció laboral d‟un tècnic de farmàcia i parafarmàcia a Astúries?

  La inserció laboral en l'àmbit de la farmàcia i la parafarmàcia és força favorable. El darrer any, el nombre de contractacions en aquest sector ha augmentat, especialment en àrees com l'atenció farmacèutica, la investigació i el desenvolupament de productes. A més, s'espera que la demanda de professionals en aquest àmbit continuï creixent els propers anys a causa de l'envelliment de la població i l'augment de la consciència de la importància de la salut. Per tant, la formació a farmàcia i parafarmàcia pot proporcionar bones oportunitats d'inserció laboral en aquest sector.

El títol de Farmàcia i Parafarmàcia

També et pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK