Els nostres proveïdors tecnoloògics

Interficie

Interfície és una empresa de serveis digitals, nascuda als inicis dels 2000, amb l’objectiu de transformar en l’àmbit digital a les empreses i acompanyar a tots els seus clients en totes les seves noves marxes tecnològiques.

En Linkia FP comptar amb els seus serveis ens ha facilitat la programació de la nostra web, així com la creació nostra propi sistema de matrícules. A més, comptem amb constants actualitzacions en les quals cooperen i ajuden al fet que el nostre sistema web sempre estigui a l’última per oferir el millor dels serveis a tots els nostres usuaris.

IThinkUPC

IThinkUPC, és l’empresa encarregada de la consultoria i la proporció de serveis avançats de programari de la Universitat Politècnica de Catalunya. Gràcies als seus serveis de programaris avançats faciliten i milloren la qualitat en línia de multitud d’empreses de diferents àmbits d’actuació.

En Linkia FP, gràcies a ells comptem amb un Moodle senzill i accessible per a tots els estudiants, i amb un sistema de tiquets que els facilita a tots nostre alumnat poder resoldre qualsevol dubte que se li presenti durant el seu ensenyament.

Alexia

Alexia, és un programa essencial per a la comprensió de les necessitats de gestió, comunicació, aprenentatge i ensenyament dins d’un únic entorn online. A més, és capaç d’adaptar-se a altres eines pròpies de cada centre educatiu.

Gràcies a Alexia connectem la informació dels nostres estudiants amb organitzacions oficials, com la de la Generalitat, perquè així totes les qualificacions i convalidacions del nostre alumnat siguin regulades de manera oficial.

Itequia

Itequia, col·laboradora de grans empreses com Grup Planeta o Euroleague Basketball, i amb més de deu anys d’experiència en el sector, ofereix solucions tant en l’àmbit de disseny, com d’operació i desenvolupament de programaris i integració.

Col·laboren amb nosaltres, Linkia FP, per tal d’aconseguir un programari de correcció d’exàmens exacte i precís que s’adeqüi a les nostres modalitats d’ensenyament en línia.

PUE

PUE, és un referent de l’entorn tecnològic, es troba molt vinculat a aspectes de Big Data i Cloud i compta amb partners de la talla de Google o Microsoft entre d’altres. Una empresa de renom que ofereix els seus serveis a totes aquelles empreses amb l’ambició de transformar i modernitzar les seves organitzacions cap a un futur 2.0.

Gràcies a ells, hem aconseguit oferir als nostres equips de treballadors dels serveis Office i Windows. En breu, a més, oferirem cursos de PUE per a tots aquells estudiants que estiguin interessats en aquest tipus de formació.

 

Regla de 3

Regla de 3, amb més de 25 anys d’experiència en el sector tecnològic, és una empresa amb profund coneixement del seu àmbit d’actuació. Capaç d’adaptar a les necessitats de tots els seus consumidors, compta amb un gran ventall de col·laboradors que els fa possible cobrir les necessitats tecnològiques de qualsevol dels seus clients.

És el nostre proveïdor d’Adobe Connect i el que ens facilita els nostres sistemes de videoconferències, que redueix al mínim les interferències i ofereix una alta qualitat de projecció d’imatge i so.

Adobe

Adobe, empresa referent a nivell mundial, i que capacita milions de companyies i particulars per poder plasmar els seus somnis en dissenys. Està focalitzada, especialment, en la creació de programaris creatius i multimèdia, així com, si és història més recent, en màrqueting digital. Compta amb uns serveis de la més alta categoria.

Gràcies a la seva Adobe Creative Cloud que inclou Photoshop, Illustrator, Premiere, Indesign, After Effects i tota la seva suite de programes d’edició d’imatges, comptem amb un ampli catàleg de possibilitats que servim a tots nostre alumnat de Linkia FP.

Microsoft

Aquesta multinacional tecnològica s’encarrega, tal com indiquen en la seva pròpia pàgina web, d’aconseguir treure tot el potencial possible de les empreses. Mitjançant la seva extensa oferta de programes Microsoft és un habitual d’empreses i estudiants.

Microsoft col·labora amb nosaltres, Linkia FP, i ens ofereix correus personalitzats per a tots els nostres estudiants, així com, ens capacita de tots els instruments de Microsoft 365 (Excel, Word, Teams, One drive, etc.). Uns programes que ens faciliten enormement la feina i que ens ajuden a poder tenir uns resultats òptims de la manera més ràpida i eficaç possible.