Doble Titulació

Estudiar una doble titulació de FP et permetrà diferenciar-te i multiplicar les teves oportunitats professionals.

Una doble titulació de cicles formatius és la combinació de dues titulacions oficials que comparteixen matèries en el primer any. Això permet obtenir 2 titulacions 100% oficials en només 3 anys.

Si et matricules a una doble titulació t’estalviaràs un 25% d’hores lectives i alhora suposarà un estalvi econòmic important.

Amb una doble titulació de FP tindràs un perfil polivalent que t’aportarà un enfocament interdisciplinari i global i et permetrà donar resposta als reptes que se’t plantegin. Imagina el teu futur amb Linkia FP.

Cicles formatius amb doble titulació
Consulta els nostres cicles formatius amb doble titulació.
Àrea d'Administració i Gestió

Doble titulació del Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances amb el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Assistència a la Direcció.

Àrea d'Informàtica i Comunicacions

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma a distància, Desenvolupament d’Aplicacions Web i Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa estan vinculats.

Les matèries d’aquests tres cicles formatius a distància són comuns en el primer any, de manera que realitzant un dels tres Graus Superiors i obtenint la titulació d’aquest, optes a la titulació dels altres únicament realitzant 1 any més de formació i cursant només les matèries del segon curs de qualsevol dels altres cicles formatius.

Àrea d'Hoteleria i Turisme

Doble Titulació del Cicle Formatiu de Grau Superior Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments amb el Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics.