• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Blogger
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Blogger
900 67 02 02
(Teléfono gratuito)
info@linkiafp.es

MATRÍCULA ABIERTA

Inicio próximo semestre: Octubre 2018

Titulaciones oficiales aprobadas por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
 


Cicle Formatiu de Grau Superior en Dietètica

TITULACIÓ:
Títulació Oficial de Tècnic Superior en Dietètica
FAMÍLIA PROFESSIONAL:
Sanidad
IDIOMA D'IMPARTICIÓ
Castellà
OBJECTIUS:
Aprendre a organitzar l'àrea de treball assignada a la unitat/gabinet de Dietètica, així com a elaborar i supervisar dietes adaptades a persones i col·lectius segons les seves necessitats nutricionals i les seves patologies específiques. A més, els participants aprendran a supervisar la conservació, manipulació i transformació dels aliments de consum humà. La particularitat d'aquest cicle resideix en el seu enfocament ecològic.
Descargar Plan de Estudios
Fecha de inicio: 1 de octubre de 2018
C01:
ORGANIZACIÓN Y GESTIÓN DEL ÁREA DE TRABAJO ASIGNADA A LA UNIDAD/GABINETE DE DIETÉTICA
C02A:
ALIMENTACIÓN EQUILIBRADA
C03A:
DIETOTERAPIA
C06:
EDUCACIÓN SANITARIA Y PROMOCIÓN DE LA SALUD
C07A:
FISIOPATOLOGÍA APLICADA A DIETÉTICA
C08:
RELACIONES EN EL ÁMBITO DE TRABAJO
Fecha de inicio: 7 de febrer de 2019
C02B:
ALIMENTACIÓN EQUILIBRADA
C03B:
DIETOTERAPIA
C07B:
FISIOPATOLOGíA APLICADA A DIETÉTICA
C09:
FORMACIóN Y ORIENTACIóN LABORAL
C11:
SÍNTESIS
MòdulContenidoHoras
C01ORGANIZACIÓN Y GESTIÓN DEL ÁREA DE TRABAJO ASIGNADA A LA UNIDAD/GABINETE DE DIETÉTICA60 H
C02AALIMENTACIÓN EQUILIBRADA160 H
C02BALIMENTACIÓN EQUILIBRADA160 H
C03ADIETOTERAPIA170 H
C03BDIETOTERAPIA170 H
C06EDUCACIÓN SANITARIA Y PROMOCIÓN DE LA SALUD90 H
C07AFISIOPATOLOGÍA APLICADA A DIETÉTICA120 H
C07BFISIOPATOLOGíA APLICADA A DIETÉTICA120 H
C08RELACIONES EN EL ÁMBITO DE TRABAJO60 H

SORTIDES PROFESSIONALS

·         Tècnic en Dietètica i Nutrició.
·         Dietista.
·         Responsable d'alimentació en empreses de *càtering.
·         Tècnic en higiene dels aliments.
·         Consultor d'alimentació.
·         Educador sanitari.
·         Podran treballar tant en atenció primària com en els serveis generals de promoció de la salut. També en els sectors d'hostaleria, restauració i indústries alimentàries.
·         Els principals *subsectors on pot desenvolupar la seva activitat són:
o   Atenció primària i comunitària: promoció de la salut, consultes, unitats de suport (salut mental, pediatria, higiene bucodental i geriatria).
o   Salut pública: serveis d'higiene dels aliments.
o   Serveis generals hospitalaris: unitats/serveis de dietètica i nutrició.
o   Serveis de Restauració: cuines d'hospitals, empreses de *càtering, restaurants i hotels, menjadors colectivos.la audició en equips assistencials.

REQUISITS D’ACCÉS

> Estar en possessió del títol de Batxillerat
Estar en possessió d'un títol de Tècnic Superior (Grau Superior) o Tècnic Especialista (Grau Mitjà de la mateixa família professional)
> Haver superat la Prova d'accés a Grau Superior
> Haver superat la Prova d'accés a la universitat per a majors de 25
> Estar en possessió del títol de COU
> Estar en possessió d'un títol de FP II
> Estar en possessió d'un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors


REQUISITS TÈCNICS

Els requisits tècnics per a poder estudiar són disposar d’un ordinador PC actual amb una potència mitja-alta i un software actualitzat, així com una connexió a Internet de banda ampla.
A més, és necessari:

> Disposar d’un paquet Microsoft Office 2003 o superior

Tenir instal·lat:

> Flash Player. Fes clic aquí  per a descarregar.
> Adobe Reader. Fes clic aquí  per a descarregar.
> Disposar d’altaveus o cascs i, puntualment, d’una càmera de vídeo o micròfon (integrats habitualment en ordinadors portàtils o com a dispositius externs en PC de sobretaula).
I es recomana:
> Utilitzar el navegador de descàrrega gratuïta: Google Chrome. Fes clic aquí  per a descarregar.

ALTRES REQUISITS


Per a poder estudiar sense dificultats es requereixen, a més, altres coneixements tècnics o competències específiques:
> Coneixements tècnics: Es requereixen coneixements bàsics d’informàtica d’utilització de navegadors d’ús de correu electrònic i d’edició de textes.
> Coneixements del campus i de la dinàmica d’aprenentatge: Per a les persones que es matriculin per primera vegada, és obligatòria realitzar el Mòdul 0, una formació virtual que té com a objectiu conèixer el funcionament del campus virtual i entendre la dinàmica d’aprenentatge. Aquesta formació té lloc una setmana abans de l’inici del primer semestre.
> Competències per a ser un bon estudiant a distància: Es requereix capacitat d’autodisciplina i responsabilitat en la gestió del propi aprenentatge.
El Grau Superior en Dietètica A DISTÀNCIA no ofereix la possibilitat d'obtenir una titulació 3x2 per no estar directament vinculat amb cap dels altres Cicles Formatius. 


Així i tot, les següents Titulacions si estan relacionades i poden considerar-se formació complementària si l'alumne busca realitzar més d'un Cicle Formatiu per ampliar el seu Perfil Professional: