Centre oficial d'FP

Campus dental Albacete

Logo del centro

Formació Professional de Campus Dental

Campus Dental Albacete es compon d'una Clínica Dental i un Centre de Formació Professional reglada d'àmbit europeu. Un concepte innovador que crea un entorn sanitari format per especialista Odontòlegs i Professors.

La missió que comparteixen amb les Clíniques Campus Dental és la cura de la salut bucal de tota la família. Les seves Clíniques compten amb un equip de professionals dentistes, odontòlegs altament qualificats amb l'objectiu principal d'oferir el millor tractament personalitzat per a cada pacient.

Des d'aquesta perspectiva entenen la formació continuada com un valor a l'hora de prestar serveis dentals de valor als seus clients.
Campus Dental és també un Centre de Formació Professional reglada, oficial, amb titulació de grau superior, d'àmbit Europeu, on oferim formació d'avantguarda i orientada al món professional de l'Odontologia.

En l'actualitat, en els seus centres de formació es pot cursar el grau superior en Tècnic en Higiene Bucodental, que a més com a centre adscrit a Linkia FP també s'imparteix en modalitat online.

CAMPUS DENTAL Albacete
967 102 827
Avda. Primero de Mayo s/n (frente a Carrefour Los Llanos) 02006 Albacete
Cicles formatius a distància en
Escull el cicle que millor s'adapti a tu
àrea professional
Filtros:
Continuïtat universitària
Doble titulació

Cicles formatius presencials a Campus Dental Albacete

Cicles Formatius de Grau Superio:

CFGS en Higiene Bucodental

 

Resolució d’autorització de cicles a distància del Campus Dental