• Home
 • >>
 • Actualitat
 • >>
 • Saps quines són les sortides en fp allotjament turístic?
 • Saps quines són les sortides en fp allotjament turístic?

  ActualitatLinkia FP

  Si t’encanta viatjar i vols garantir que els amants dels viatges com tu gaudeixin també d’una experiència agradable quan visitin una altra ciutat, per què no estudiar una Formació Professional en Allotjament Turístic? Les seves sortides professionals de permetran convertir l’experiència d’altres turistes en alguna cosa inoblidable.

  Si treballes en un sector que t’agrada, com el relacionat amb el turisme, podràs ajudar a milers de persones a aprofitar a l’màxim les seves vacances o les seves estades a altres ciutats, ja siguin per feina o per plaer. T’agradaria saber més sobre per què has d’estudiar un cicle superior de formació professional a distància en aquest sentit? Segueix llegint, que et descobrim les seves possibilitats!

  Raons per estudiar Turisme

  Hi ha mil i una raons per les quals has estudiar un FP d’Allotjament Turístic. I és que les oportunitats laborals en aquest sector són molt àmplies, com podràs comprovar a continuació.

  • Infinites oportunitats: el turisme és una indústria mundial, i les habilitats que aprens a l’introduir-te en aquest món són fàcilment transferibles. Una carrera en turisme et pot literalment obrir el món, especialment si desitges combinar el treball amb els viatges.
  • És creatiu: a més de ser una indústria orientada a les persones, una gran varietat de treballs turístics requereixen que pensis i siguis creatiu. Les persones que treballen en turisme tenen un paper crucial que desenvolupar, assegurant-se que els visitants tinguin una experiència fantàstica i després tornin a casa per córrer la veu. Això és una cosa que, quan treballes en un hotel o qualsevol tipus d’allotjament, és imprescindible.
  • Abast: hi ha una àmplia gamma de treballs en la indústria, de manera que mai cal que et quedis encallat en un nínxol. Els cursos de turisme poden donar-te accés a una carrera com a guia turístic, gerent de turisme, gerent d’activitats d’esports d’aventura, consultor de viatges, gerent d’esdeveniments i conferències, representant de vacances: la llista és interminable! I ho és més encara en un hotel o en qualsevol altre tipus d’allotjament turístic on podràs exercir molts càrrecs, des recepcionista de l’establiment, cap d’activitats, responsable de màrqueting turístic, etc.
  • “El client sempre té la raó”: els treballs en el turisme consisteixen a brindar a el client un servei amigable, eficient i atent.Necessitaràs bones habilitats de comunicació, la capacitat de treballar bé amb les persones i gaudir d’un desafiament diari.No és un treball de 9 a 5, sinó que depenent de el lloc que ocupis podràs tenir un altre tipus d’horaris que s’ajustin a les necessitats de l’establiment hoteler.
  • És una indústria dinàmica: els viatges i el turisme són una de les indústries més dinàmiques i competitives de l’món. Per mantenir-se a l’avantguarda de la competència, constantment es desenvolupen noves idees i habilitats en totes les àrees de la indústria, des d’aplicacions mòbils innovadores fins disseny creatiu d’habitacions d’hotel i itineraris imaginatius.
  • És una indústria en creixement: A tothom li agrada viatjar! Així que quan s’implementa la creativitat, la tecnologia i el turisme, el futur de el sector està més que garantit.

  Sortides professionals en Turisme

  Ara bé, quan estudies 1 FP a Allotjament Turístic, és possible que et preguntis què sortides professionals tens. Algunes d’elles són les següents:

  Gerent d’hotel

  Els gerents d’hotel supervisen tots els aspectes de la gestió d’un hotel, des de la neteja i el manteniment general fins a la gestió de l’pressupost i la comercialització de l’hotel. Si estàs considerant una carrera com a Gerent d’Hotel, necessitaràs excel·lents habilitats interpersonals, experiència en la indústria hotelera i una experiència de diversos anys en l’administració d’empleats.

  A més, seràs responsable de l’funcionament diari de l’hotel, inclosa la contractació, capacitació i supervisió de personal; maneig de pressupostos; planificació de treballs de manteniment; atendre les queixes dels clients; supervisar reserves; promoció i comercialització de l’hotel; i assegurar que l’hotel compleixi amb les normes de salut i seguretat.

  Recepcionista

  Treballaràs com a part d’un equip i podries ser responsable d’una àrea com la gestió de reserves telefòniques o sortides dels hostes. Als hotels petits, els teus deures poden incloure altres tasques, com portar els hostes a les seves habitacions i servir begudes al bar.

  Coordinador de qualitat en un hotel

  En aquest cas, les tasques consisteixen en contribuir a l’èxit de l’organització a l’reduir les cancel·lacions de contractes posteriors a la venda a l’revisar i garantir una experiència positiva de l’hoste. Quan sigui necessari, s’utilitzaran efectivament les tècniques de venda per encoratjar els nous hostes a no cancel·lar el contracte de venda dins de el període de rescissió. Revisaràs tots els documents de vendes abans de el tancament final per garantir que tota la informació sigui completa i precisa.

  Coordinador d’esdeveniments

  D’altra banda, també podràs exercir de coordinador d’esdeveniments en un hotel o allotjament turístic. En aquest cas, les teves tasques passaran per garantir que els proveïdors realitzin el seu treball adequadament. Alguns d’aquests proveïdors inclouen floristes, empreses de càtering, músics, càmeres, fotògrafs, professionals de la neteja, paisatgistes i discjòqueis.

  En definitiva, si decideixes estudiar un cicle superior a distància d’allotjament turístic, tindràs totes aquestes oportunitats laborals i moltes més. El Turisme és una indústria en constant moviment i avantguarda, de manera que treball mai falta.

  Introduce tu comentario

  Qui som

  Linkia FP és una agrupació de Centres Oficials d'Ensenyament de Formació Professional que s'uneixen per a oferir els seus Títols Oficials en modalitat online.

  Actualment s'imparteixen cicles de les branques d'Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hostaleria i turisme, Sanitat.

  Els nostres cursos
  Descobreix tots els nostres cicles formatius a distància
  Veure cursos