• Home
 • >>
 • Actualitat
 • >>
 • Preparación a la prova d'Accés a Grau Superior
 • Preparación a la prova d'Accés a Grau Superior

  Actualitat

  En LINKIA FP et preparem A DISTÀNCIA perquè puguis examinar de la prova oficial d’Accés a Grau Superior a Catalunya.

  Amb aquest examen podràs accedir a totes aquelles famílies professionals de Cicles de Grau Superior que coincideixin amb les assignatures específiques que escullis per examinar-te. La superació de la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior té validesa en tot el territori nacional.

  QUAN COMENÇA EL CURS?

  El curs s’inicia el 21 de novembre.

  ¿En què consisteix AQUESTA PROVA?

  La prova està estructurada en dues parts i té com a finalitat confirmar que l’alumne té uns coneixements bàsics i específics necessaris per a accedir a un Cicle Formatiu de Grau Superior. Per aprovar l’examen cal superar les dues parts:

  Part comuna: es correspon amb les assignatures de Llengua Castellana, Llengua Catalana, Llengua Anglesa i Matemàtiques.

  Part específica: s’avaluen els coneixements de 2 assignatures de la branca professional a la qual hagis triat accedir.

  COM SÉ QUÈ ASSIGNATURES ESPECÍFIQUES HE TRIAR?

  Per saber quines assignatures triar en funció de la branca de Cicles a la qual vulguis accedir, pots consultar la següent taula:

  VEURE AQUÍ

  QUINA ÉS LA METODOLOGIA DEL CURS?

  El curs es realitza totalment A DISTÀNCIA mitjançant el Campus Virtual de LINKIA FP. Hi ha una avaluació contínua amb lliurament d’activitats que garanteix l’adquisició progressiva dels coneixements necessaris per a aprovar.

  Els alumnes poden comunicar-se tant amb els professors com amb els seus companys mitjançant el Campus a través dels fòrums i canals habilitats a aquest efecte.

  Classes virtuals: permeten que l’alumne disposi d’explicacions gravades pels seus professors que li serviran de suport a l’assignatura i concret, en les activitats realitzades. Aquestes classes són impartides i gravades pel professor de l’assignatura i permeten als alumnes consultar en qualsevol moment i dissipar dubtes sobre la matèria.

  I SI JA TINC UN GRAU MITJÀ PERÒ ÉS D’UNA BRANCA DE CICLES DIFERENT A LA QUE VULL ACCEDIR, QUÈ PUC FER?

  En el cas de tenir un títol de Grau Mitjà i que vulguis accedir a una FP OFICIAL d’una família de Cicles diferent, podràs realitzar la Prova d’Accés a Grau Superior però examinant únicament de la part específica que correspongui.

  Al PLA D’ESTUDIS D’AQUEST CURS trobaràs tota la informació addicional sobre preus o requisits d’accés.

  En LINKIA FP oferim una àmplia oferta formativa d’FP OFICIAL A DISTÀNCIA i podràs triar entre més de 12 titulacions de Grau Superior diferents .

  Si tens qualsevol dubte al respecte pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre web o bé truca’ns al 933 01 98 90 i t’informarem del que necessitis.

  Introduce tu comentario

  Qui som

  Linkia FP és una agrupació de Centres Oficials d'Ensenyament de Formació Professional que s'uneixen per a oferir els seus Títols Oficials en modalitat online.

  Actualment s'imparteixen cicles de les branques d'Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hostaleria i turisme, Sanitat.

  Els nostres cursos
  Descobreix tots els nostres cicles formatius a distància
  Veure cursos